• Introduktion
 • Om Bolaget locked
 • Om Projektet locked
 • Villkor locked
 • Aktuellt locked
 • Reservera plus

Ski-in-läge i Vemdalen

Reservera plus
Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Namn: Ski-in-läge i Vemdalen

Erbjudandets storlek: 1 750 000 SEK
Årlig avkastning: 10% ränta
Total avkastning: 10% över 12 månader
Löptid: 3-12 månader
Minsta investering: 10 000 kr
-LTV: 34%
-Byggnationen snart färdigställd
-Tidigare återbetalat lån
-Fastighetspant, moderbolagsborgen

Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Ski-in-läge i Vemdalen

Portal Egendomsinvest-koncernen, som tidigare har finansierat och återbetalat ett lån via SBP Nordic, går nu vidare med nästa etapp i sitt framgångsrika projekt i Vemdalen. Sedan 2014 har koncernen varit verksam på den svenska marknaden. Med ett öga för att exploatera attraktiva tomter i bästa ski-in-läge har koncernen utvecklat och sålt 15 enheter i expansiva skidorter tills idag.

 

Se det i verkligheten:  

 • Vill du se en drönarvy över området följ länken HÄR .
 • Följ VR länken HÄR för att gå runt i den fastighet de redan har färdigställt på granntomten. Detta projekt byggs i samma format enligt ritningar från samma arkitekt.

Byggnationen av den andra etappen inleddes i våras och byggmodulerna har levererats samt monterats på plats under försommaren. Just nu färdigställer man fasaden och monterar fönster. Det som kvarstår att göra under hösten är interiörarbeten och installationer. Tack vare att projektet är så långt gånget och att bygget planeras vara färdigt i november, kommer lägenheterna att läggas ut till försäljning i samband med att vintersäsongen inleds.

Koncernen lånar nu upp 3,5 mkr i två lika stora delar, med den första delen som utbetalas preliminärt i augusti, för att finansiera byggkostnaderna. Enligt planen läggs lägenhetena ut till försäljning under vintersäsongen och försäljningslikviden går till att betala tillbaka detta lånet, varför löptiden är 3 till 12 månader. I princip kan man återbetala lånet när 2 av 4 lägenheter är sålda. Lånet säkerställs genom fastighetspant med bästa rätt till en LTV om endast 34% och proprieborgen från det svenska moderbolaget. Lånet löper med en årsränta om 10%.

 

 Projektets styrkor: 

 •      Beprövat koncept som möter en stark efterfrågan i Vemdalen.
 •      Goda säkerheter med mycket låg belåningsgrad.
 •      Erfaren fastighetsutvecklare.
 •      Har tidigare finansierat och återbetalat lån via SBP Nordic.
 •      Bygget är påbörjat och snart färdigställt.

 

Så investerar du:
1.    Reservera andelar
När du reserverar andelar i projektet ger du en icke-bindande indikation om hur mycket du är intresserad av att investera.
2.    Ta emot investeringsmaterial
Du får då tillgång till ett fullständigt investeringsmemorandum med detaljerad information om erbjudandets alla delar samt möjlighet att signera låneavtal.
3.    Signera låneavtalet
Genom att signera det låneavtal du mottagit per e-post förbinder du dig att genomföra investeringen.
4.    För över kapital
Du får därefter information om hur du för över kapitalet.

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information om projektet.

Av regulatoriska skäl måste du vara registrerad medlem för att få möjlighet att läsa all information om de pågående projekten.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.