• Introduktion
  • Om Bolaget locked
  • Om Projektet locked
  • Villkor locked
  • Aktuellt locked
  • Reservera plus

Reservera plus
Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Namn: Sålt projekt i Höganäs

Erbjudandets storlek: 2  350  000 SEK
Årlig avkastning: 13,5 %
Löptid: upp till 12 månader
Minsta investering: 10  000 SEK
- Såld arkitektritad villa
- Bygget är långt gånget
- LTV 81 %
- Fastighetspant, personlig borgen och moderbolagsgaranti

Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Sålt projekt i Höganäs

I härliga Höganäs har Låntagaren Premium Real Estate Sverige AB redan sålt en arkitektritad villa under uppförande. Byggnationen är långt gången, då alla anslutningar är gjorda samt markarbeten och gjutningen av bottenplattan redan är klara. Avtal har tecknats med en köpare av villan, vilket innebär att den förväntas tillträdas under hösten 2020 så snart bygget är klart.

Höganäs är en klassisk svensk sommarort, rikskänd för sin karaktäristiska kustlinje och genom ett betydande industriellt kunnande och design. I södra Höganäs ligger det gamla fiskeläget Lerberget, där detta projekt utvecklas till en modern enplansvilla för den kräsne nutidsmänniskan. Huset på drygt 150 kvm kommer att innehålla en exklusiv interiör och exteriör, med genomgående golvvärme, tre sovrum, spa och utomhuspool. Fastigheten ligger endast några minuters promenad från Öresund, längst in på återvändsgatan och i närheten av tennisbanor.

Låntagaren ingår i AMA Real-koncernen, som förutom moderbolaget också utgörs av byggbolaget Prenadia Sverige AB. Detta är koncernens eget byggbolag som genom en omfattande projektorganisation och tillsammans med beprövade samarbetspartners nu färdigställer den arkitektritade enplansvillan i Lerberget. Tack vare en gedigen erfarenhet av att färdigställa projekt till slutkunder med höga krav finns all kompetens inom koncernen som krävs för att färdigställa ett projekt från idéstadiet fram till tillträde. Koncernen utvecklar privatbostäder och kommersiella fastigheter främst i västra Skåne.

Detta lån via SBP Nordic tas upp för att finansiera de resterande byggkostnaderna fram till färdigställandet. Intresset för detta projektet har varit mycket stort bland spekulanter, så det är inte förvånande att ett köpeavtal redan har tecknats långt före färdigställande till ett pris överstigande Låntagarens ursprungliga prisidé. Belåningsgraden (LTV) för detta lån uppgår till 81 %.

Låntagaren erbjuder en fast årsränta om 13,5 %. Eftersom bygget är i full gång och förväntas vara klart under hösten, tar Låntagaren upp lånet med en löptid på maximalt 12 månader. Detta lån kan återbetalas när som helst under löptiden förutsatt att åtminstone 5 månaders ränta erläggs. Lånet säkerställs genom junior fastighetspant, moderbolagsborgen och personlig borgen från ägaren samt återbetalas inklusive upplupen ränta i samband med att fastigheten tillträds av köparen.

 

Projektets styrkor

  • Såld arkitektritad villa.
  • Bygget är redan väldigt långt gånget.
  • Erfaren bostadsutvecklare med lokal förankring och stadigt växande projektportfölj.
  • Byggnationen sker på attraktiv ort med unikt läge ett stenkast från Öresund.
  • Personlig borgen från ägaren utgör en del av säkerhetsstrukturen för lånet.

 

Så investerar du:

1.     Reservera andelar
När du reserverar andelar i projektet ger du en icke-bindande indikation om hur mycket du är intresserad av att investera.

2.     Ta emot investeringsmaterial
Du får då tillgång till ett fullständigt investeringsmemorandum med detaljerad information om erbjudandets alla delar samt möjlighet att signera låneavtal.

3.     Signera låneavtalet
Genom att signera det låneavtal du mottagit per e-post förbinder du dig att genomföra investeringen.

4.     För över kapital
Du får därefter information om hur du för över det signerade lånebeloppet.

 

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information om projektet.

Av regulatoriska skäl måste du vara registrerad medlem för att få möjlighet att läsa all information om de pågående projekten.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.