• Introduktion
 • Om Bolaget locked
 • Om Projektet locked
 • Villkor locked
 • Aktuellt locked
 • Reservera plus

Naturnära bostäder i Uppsala

Reservera plus
Status: Pågående
Namn: Naturnära bostäder i Uppsala

Erbjudandets storlek: 18 800 000 SEK
Årlig avkastning: 10% ränta
Total avkastning: 30 % över 36 månader
Löptid: 24-36 mån
Minsta investering: 40 000 SEK
- LTV: 11%
- Närhet till Uppsala
- Senior fastighetspant
- Befintligt kassaflöde

Status: Pågående
Naturnära bostäder i Uppsala

Investera i utvecklingen av en ny stadsdel i utkanten av Uppsala. Låntagaren planerar att uppföra upp till 34 radhuslägenheter i ett lummigt område endast 5 km från centrum. Området är en prioriterad tätort i kommunens översiktsplan och kommer att hysa livsmedelsbutiker, affärer, skolor, förskolor och bank.

Den klassiska universitetsstaden Uppsala växer kraftigt. Kommunen prioriterar därför ny bebyggelse i några utvalda tätorter. Låntagaren har förvärvat en större tomt i närheten av den nya stadsdelen Lindbacken, cirka 5 kilometer från centrum. De planerar att uppföra boende som passar par och familjer som söker sig ett lite rymligare boende i ett tryggt och idylliskt naturnära läge. Kommunikationerna in till stan är mycket goda samtidigt som man har nära till naturen: med bussen tar du dig in till centrum på 13 minuter, det finns en cykelbana in till stan och E4:an går förbi inte långt ifrån.

Projektfinansieringen på 18,8 mkr tas upp under 24-36 månader för att delfinansiera projektet. En oberoende värdering finns som värderar fastigheten som den är idag till 25 miljoner. Större värden byggs dessutom upp successivt under projektets löptid. Lånet säkerställs med bästa pant i projektfastigheten, aktiepant i projektbolaget samt internlånspant.

Projektet i korthet

 • Säkerställt lån med bästa panträtt i fastighet värderad till 25 miljoner.
 • Befintliga säkerheter redan från start som långt överstiger lånet.
 • Fastigheten ligger i ett attraktivt läge endast 15 minuter från Uppsala centrum.
 • Mycket låg belåningsgrad i förhållande till det beräknade projektvärdet på 177 miljoner.
 • Småhusen kommer att bestå av radhuslägenheter med egen uteplats eller terrass samt carport och förråd.
 • Målgruppen är främst par och familjer som söker sig ett lite rymligare boende i ett tryggt och idylliskt naturnära läge.

Reservera andelar
Missa inte möjligheten att ta del av detta projekt. När du reserverar andelar i projektet ger du en icke-bindande indikation om hur mycket du är intresserad av att investera. Du får då inom kort tillgång till ett fullständigt investeringsmemorandum med detaljerad information om erbjudandets alla delar samt ytterligare bilagor och information.

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information om projektet.

Av regulatoriska skäl måste du vara registrerad medlem för att få möjlighet att läsa all information om de pågående projekten.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.