• Introduktion
 • Om Bolaget locked
 • Om Projektet locked
 • Villkor locked
 • Aktuellt locked
 • Reservera plus

Reservera plus
Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Namn: Idylliska Västkustbostäder

Erbjudandets storlek: 5 000 000 SEK
Årlig avkastning: 12,5 % ränta
Total avkastning: 25 % över 24 månader
Löptid: 12 – 24 månader
Minsta investering: 25 000 SEK
- LTV: 70 %
- Senior fastighetspant och personlig borgen
- Attraktivt läge nära båt- och friluftsliv
- Antagen detaljplan

Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Idylliska Västkustbostäder

Mitt emellan glittrande hav och landsbygd inleds nu utvecklingen av området Kårehogen på Orust. På 22 avstyckade tomter i utmärkt läge kommer parhus och villor i bohuslänsk stil och arkitektur att färdigställas. Som närmaste granne finns naturreservat och småbåtshamn. Även badplats finns endast en kort promenad bort.

Utvecklaren Byggpatrullen tar nu upp finansiering för att förvärva projektet och inleda projekteringen för att påbörja utvecklingen och förverkliga  sin vision för området. Med perfekt placering nära till skärgårdsdrömmar och friluftsliv ligger området Kårehogen på norra Orust. Vare sig man söker ett fastboende eller fritidsboende finns det något för alla; närhet till service och skolor i Ellös eller cirka 1 timmes bilfärd till Göteborg. Tack vare att området redan är detaljplanerat kommer Låntagaren att ansöka om bygglov direkt för att inleda projektering under hösten. Därefter inleds marknadsföring av parhusen och villorna med planerad byggstart under 2021.

Bostäderna som byggs kommer att erbjudas i brf-form och byggs allt eftersom de blir sålda. I Låntagarens organisation finns betydande erfarenhet av såväl entreprenörsskap som av fastighetsbranschen. Markentreprenaden kommer att utföras av lokala firmor.

Denna finansieringen går till att erlägga dellikvid för förvärvet och för inledande projektering samt bygglovshandlingar. För att begränsa risk kommer Låntagaren att ta upp finansiering stegvis i takt med att projektets långsiktiga steg uppnås. För att säkerställa lånet erbjuds långivare senior fastighetspant och personlig borgen från koncernens ägare. Den årliga räntesatsen är 12,5 % och lånet återbetalas inklusive upplupen ränta när de färdigställda husen har sålts inom 24 månader.

Projektets styrkor

 •  Fastighetspant med bästa rätt och personlig borgen säkerställer detta lån.
 • Antagen detaljplan och avstyckade tomter, vilket innebär att bygglov söks direkt.
 • Fastigheterna är belägna i ett attraktivt område på Västkusten nära hav- och båtliv.

Så investerar du

 1. Reservera andelar
  När du reserverar andelar i projektet ger du en icke-bindande indikation om hur mycket du är intresserad av att investera.
 2. Ta emot investeringsmaterial
  Du får då tillgång till ett fullständigt investeringsmemorandum med detaljerad information om erbjudandets alla delar samt möjlighet att signera låneavtal.
 3. Signera låneavtalet
  Genom att signera det låneavtal du mottagit per e-post förbinder du dig att genomföra investeringen.
 4. För över kapital
  Du får därefter information om hur du för över det signerade lånebeloppet.

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information om projektet.

Av regulatoriska skäl måste du vara registrerad medlem för att få möjlighet att läsa all information om de pågående projekten.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.