• Introduktion
 • Om Bolaget locked
 • Om Projektet locked
 • Villkor locked
 • Aktuellt locked
 • Reservera plus

Reservera plus
Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Namn: Fritidsbostäder i Idre Himmelfjäll

Erbjudandes storlek: 6 600 000 kr
Årlig avkastning: 13 %
Total avkastning: 26 % över 24 månader
Löptid: 2 – 24 månader (+ 6 månader)
Minsta investering: 15 000 SEK
- Samtliga lägenheter är reserverade
- Projektets LTV är 74,7 %
- Fastighetspant och personlig borgen
- Erfaren projektutvecklare

Status: Fulltecknad
Reserverat: 100%
Fritidsbostäder i Idre Himmelfjäll

Med förtroendet i ryggen från tidigare projekt och framgångsrika kapitalresningar genom SBP Nordics medlemmar väljer nu den för många bekanta koncernen PHEDA Group att ta upp finansiering till ett nytt fastighetsprojekt.

Låntagaren har slutit avtal om att förvärva fem stycken byggrätter i expansiva Idre Himmelsfjäll. På fastigheterna ska låntagaren uppgöra 31 fjällanpassade lägenheter. Låntagaren har slutit avtal om ett förvärv och erlagt 10 % av köpeskillingen i kontantinsats för att säkra fastighetaffären.

Lånet tas upp av bostadsrättsföreningen Horizon Lodge och säkerställs med fastighetspant samt personlig borgen. Kapitalresningen avser att delfinansiera förvärvet av projektfastigheterna. Tillträdet beräknas ske i mitten av april och reservationer av lägenheterna från intresserade köpare har inkommit. Intresset har varit mycket stort vilket framgår tydligt av att samtliga 31 lägenheter redan har blivit reserverade. Bindande köpeavtal kommer att gå i ut samband med att fastigheten förvärvats.
Vid norra infarten till Idre Himmelfjäll, i bästa läge med skimrande utsikt över fjällen och närheten till skidliftar och restauranger ligger projektfastigheterna där bostadsrätterna ska byggas. Konceptet är att uppföra bekymmerslösa boenden i smakfull stil anpassat för den aktiva familjen som värdesätter aktivitet, rörelse och avkoppling.

Med A-läge i den toppmoderna och expansiva anläggningen Idre Himmelfjäll förvärvar nu låntagaren fem stycken projektfastigheter för byggnation av 31 stycken familjebostäder i bostadsrättsform. Totalt kommer utvecklaren att uppföra 8 huskroppar.

Lägenheterna kommer att hålla en mycket hög standard med exklusiva materialval och fjällanpassade lösningar. Samtliga lägenheter kommer att ha tillgång till privat balkong eller uteplats. På uteplatserna kan de boende kan ta ett avkopplade spa-bad eller en härlig middag vid grillen efter en dag i skidbacken. Utanför dörren kommer lägenheterna att utanför dörren ha tillgång till två parkeringsplatser vardera med dubbla laddare för elbil samt ett avskilt förråd med goda möjligheter till förvaring av skidutrustning och snöskotern.

Långivarna erbjuds en fast årsränta om 13 % och projektet planeras färdigställas under Q1 2022, men för att ha god marginal tas lånet upp på 24 månader. Lånets löptid kan förkortas eller förlängas med 22 respektive 6 månader samt säkerställs med fastighetspant och personlig borgen från en av projektkoncernens ägare.

Projektets styrkor

 • Marknadsföring av lägenheterna är på förhand redan påbörjad och samtliga lägenheter är reserverade vilket understryker ett starkt intresse för projektet.
 • Byggnation på bästa läge i ett expansivt område med en stor efterfrågan på fjällbostäder.
 • Kompetent utvecklare med gedigen erfarenhet och flertalet referensprojekt
 • Belåningsgrad (LTV) 74,7 % mot nuvarande värde.
 • Löptid 2–24 månader.

Så investerar du

 1. Reservera andelar
  När du reserverar andelar i projektet ger du en icke-bindande indikation om hur mycket du är intresserad av att investera.
 2. Ta emot investeringsmaterial
  Du får då tillgång till ett fullständigt investeringsmemorandum med detaljerad information om erbjudandets alla delar samt möjlighet att signera låneavtal.
 3. Signera låneavtalet
  Genom att signera det låneavtal du mottagit per e-post förbinder du dig att genomföra investeringen.
 4. För över kapital
  Du får därefter information om hur du för över det signerade lånebeloppet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information om projektet.

Av regulatoriska skäl måste du vara registrerad medlem för att få möjlighet att läsa all information om de pågående projekten.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.