SBP

Om plattformen

Målet med plattformen är att göra det enklare att investera i enskilda fastighetsprojekt. Fastighetsutvecklare som söker finansiering kan marknadsföra sina projekt direkt på vår plattform. Investerare registrerar sig som medlemmar och får då tillgång till information om de projekt som söker finansiering – vid intresse kan de sen reservera andelar och bli långivare.

SBP Nordic finns till för att göra en traditionellt svårtillgänglig marknad tillgänglig för alla som är intresserade. Man behöver inte vara expert på ämnet eller ha miljoner på banken för att finansiera ett fastighetsprojekt – inte om man har rätt verktyg.

Plattformen (med samarbetspartners) tar inget ansvar för innehållet på plattformen eller hur det tolkas och uppfattas. Beslutet att investera ska vara välgrundat och noga genomtänkt – därefter kan intresse anmälas.

Plattformen ägs av SBP Nordiska AB som är ett av finansinspektionen godkänt och registrerat finansiellt institut.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.