Smiling sales team working through presentation with manager

Om plattformen

Målet med plattformen är att göra det enklare att investera i enskilda fastighetsprojekt. Fastighetsutvecklare som söker finansiering kan marknadsföra sina projekt direkt på vår plattform. Investerare registrerar sig som medlemmar och får då tillgång till information om de projekt som söker finansiering.

SBP Nordic finns till för att göra en traditionellt svårtillgänglig marknad tillgänglig för alla som är intresserade. Man behöver inte vara expert på ämnet eller ha miljoner på banken för att finansiera ett fastighetsprojekt – inte om man har rätt verktyg.

Plattformen (med samarbetspartners) tar inget ansvar för innehållet på plattformen eller hur det tolkas och uppfattas. Beslutet att investera ska vara välgrundat och noga genomtänkt.

Plattformen ägs av SBP Nordiska AB som är ett av finansinspektionen godkänt och registrerat finansiellt institut. SBP Nordiska AB arbetar med kreditförmedling för fastighetsbolag. Bolaget startade 2017 och driver en crowdlending-plattform som sammanför investerare (långivare) och fastighetsutvecklare (låntagare) under säkerställda former helt digitalt.

Hos SBP Nordic kan du investera i säkerställda fastighetslån, helt utan avgifter.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.