Collage of portraits ethnically diverse business people.

Karriär

SBP Nordic är ett tillväxtbolag som drivs i en stark entreprenörsanda, ständigt utvecklande.

Lediga jobb

Vi som jobbar här har höga ambitioner, engagemang och ett stort driv. Vi befinner oss ständigt i en inspirerande miljö som utvecklar oss som individer såväl som professionella aktörer inom vår bransch.

Vi arbetar i en platt kreativ och mycket dynamisk företagskultur där ledtiderna är korta och alla får göra sin röst hörd.

Vi vill utveckla starka individer att ta oss till nästa nivå inom fastigheter och finans. Att jobba hos oss innebär att ingen dag är den andra lik.

Du som söker måste därför vara kreativ och öppen för förändring men framförallt med ett genuint intresse för finans och fastigheter.


Senior underwriter, fastighetskrediter

 

SBP Nordic expanderar och söker en driven och självgående underwriter/kreditanalytiker till vårt Stockholms- eller Göteborgskontor.

Har du tidigare erfarenhet gällande kreditgivning inom fastighetsbranschen och söker nya utmaningar? Vill du dessutom vara en central del och spela en avgörande roll i ett snabbväxande entreprenöriellt bolag som utvecklar fronten av marknaden för fastighetskrediter?

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett mycket expansivt bolag som efter drygt tre år nu går in en mognadsfas som en av de större aktörerna på den Nordiska marknaden inom sitt segment och kommer skala upp verksamheten avsevärt.

Jobbet kommer att innebära resor inom landet och även vissa resor utomlands. För sökanden till tjänsten med placering i Stockholm kommer regelbundna resor till Göteborgskontoret att förekomma.

Som senior underwriter kommer du att:
·       Ha en aktiv roll inom att utvärdera kreditförfrågningar på SBP Nordic
·       Ha en central roll i att driva i mål och genomföra våra största affärer
·       Vara med att starta upp och ha stort ansvar för ett nytt affärsområde inom verksamheten
·       Jobba tätt med ledningen i Göteborg, Stockholm & London såväl som våra externa samarbetspartners och investerare
·       Skala upp en låneportfölj och ansvara för  att portföljen följer utsatta risk- och avkastningsmål
·       Träffa låntagare och besöka fastigheter och utevecklingsprojekt i hela Sverige.

Omfattning
·       Heltid

Dina erfarenheter
·       Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kreditgivning, fastighetsanalys, värdering, fastighetsrelaterad affärsjuridik eller liknande.
·       Tidigare erfarenhet från exempelvis investmentbank, fond, större fastighetsbolag, fastighetskonsultbyrå eller liknande är meriterande.
·       Goda kunskaper inom fastighetsjuridik är meriterande.
·       Du är van att hantera en institutionell kravprofil.
·       Du har en relevant universitetsutbildning.
·       Vidare är det viktigt att du har stort intresse för affärer, god vana att arbeta i Microsoft Office och på ett pedagogiskt sätt kan ta fram dokument och relevanta data för verksamheten.

Dina egenskaper
Vi tror att Du har stor förståelse för fastighetsaffärer och kreditgivning, ett starkt affärsdriv och ett genuint intresse för fastighetsbranschen i Norden. Du kan arbeta självständigt och det krävs att Du har förmågan och viljan att arbeta tätt med bolagets ledning som du också rapporterar till.
Du är engagerad och har viljan att arbeta produktionsnära. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och en stark drivkraft.

A Woman Working Outdoors
Vill du också jobba hos oss?

Har du vad som krävs?

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.