En smartare
investering

För dig som ställer krav på ditt sparande. Investera i säkerställda fastighetslån, helt utan krångliga avgifter.

Vill du också bli en del av vårt community av människor som kräver lite mer av sitt sparande?

Investera i säkerställda fastighetslån, helt utan avgifter. Välkommen till ett community av medlemmar som kräver lite mer av sitt sparande och som vill ha tillgång till en smartare fastighetsinvestering. Vi är ett finansiellt institut registrerat hos finansinspektionen som jobbar med kreditförmedling för fastighetsbolag. Vi startade 2017 och har sedan dess genomfört drygt 60 lån.

Nyhetsbrev

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du uppdateringar direkt i din inkorg när nya investeringsmöjligheter presenteras och mycket annan spännande läsning för dig som är intresserad av fastighetsinvesteringar på den nordiska marknaden.

Engineer Architect Construction Site Planning Concept

SBP Nordic på 45 sekunder

Vad är SBP Nordic och hur funkar plattformen? Se på videon för att få konceptet och SBP Nordics plattform förklarat. Denna video förklarar det kort på 45 sekunder. Klicka på play-knappen för att se videon.

Group of construction workers on building site.Stock photo
Investera

På SBP Nordic värnar
vi om din säkerhet.

Hos SBP Nordic behöver du vara ackrediterad investerare för att kunna investera. Vi jobbar bara med de modernaste systemen och säkraste betalningsmetoderna på marknaden. De ställer högre krav på både oss som bolag och dig som investerare. Antar du utmaningen?

SBP Nordic
i siffror

SBP Nordic utvecklas löpande, nedan ser du en kortfattad beskrivning av verksamheten i siffror.

2017
SBP Nordic
Grundas i Sverige
170
Miljoner återbetalt till medlemmarna
2 000
Miljoner
Total GDV på förmedlade lån
60+
Antal lanserade lån

Rekommenderat

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.