Skräddarsy
din finansieringslösning

Finansiera ditt projekt

Om du har ett fastighetsprojekt och en vision har vi den finansiella lösningen. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig med ditt fastighetsprojekt.

Skräddarsytt

Individuella finansieringslösningar

Vi erbjuder individuella finansieringslösningar från 2 MSEK upp till 300 MSEK. Vi erbjuder finansiering till bostäder, kommersiella fastigheter och industriella fastigheter. På SBP Nordic har vi lång erfarenhet på marknaden och kan erbjuda attraktiva lösningar och konkurrenskraftiga lösningar för dig och ditt fastighetsprojekt. Vi kan ofta erbjuda dig bättre förslag än din traditionella finanspartner, kontakta oss och låt oss bevisa det!

Dina behov i fokus

Vi erbjuder lån
för flera faser inom fastighetsutveckling

Vi erbjuder lån till flera faser av utvecklingen så som förvärv av fastighet, förvärv av mark, brygglån, BRF-lån, byggkreditiv och refinansiering. Vi har gedigen erfarenhet och flera kapitalkällor i vår verktygslåda.

Realisera din vision

Vårt mål,
är din vision

Vårt mål är att dubbla investeringsvolymen under 2023. Hjälp oss nå det målet genom att diskutera dina finansieringsbehov till ditt fastighetsprojekt med oss redan idag, så att du kan realisera din vision. Tillsammans kan vi realisera dina visioner inom fastighetsutveckling.

Krav på dig som söker finansiering

Hög kvalitet
och krav på säkerhet

Innan vi kan hitta en finansiell lösning för ditt företag genomgår det en företagsbesiktning – för att kontrollera historik hos ägare och styrelse. Detta gäller både ledningen och bolaget som söker kapital. Ledningens kompetens och möjligheter att slutföra projektet kontrolleras också tillsammans med värdet på de befintliga säkerheterna. Exempel på detta är bolag eller fastigheter.

 

Alla nordiska bolag är välkomna att ansöka om finansiering. För att säkerställa kvalitén i projekten och öka säkerheten måste alla lån vara säkerställda. Exempel på säkerheter är aktiepant, pant i fast egendom och moderbolags- eller personlig borgen.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.