alvbron

Event

Är du intresserad av att investera i framtidens fastigheter i Vara?

Vi ses på Park Bio, tisdagen den 4de december 18.00.
Bli en del av samhällsutvecklingen i Vara och bidra till en mer hållbar bostadsmarknad med kortare köer och lägre hyror.

Du vet säkert sedan tidigare att det är väldigt svårt för många unga i Vara att få ett eget boende bland annat på grund av långa hyresköer och höga hyror?

– För att möta behovet av prisvärda och klimatsmarta bostäder kommer det nu uppföras ett hyreshus i centrala Vara. Den erfarna fastighetsutvecklaren(låntagaren) delfinansierar nu bygget av lägenheter i Vara där det råder bostadsbrist.

Den 4 december kl. 18.00 på Park Bio i Vara, kommer SBP med lokala aktörer och byggaren att lyfta bostadsproblemet i Vara och presentera de nya hyreshus-projektet som ska uppföras – där erbjuds du vara med och delfinansiera projektet mot en fast avkastning på investerat kapital.

Vi på SBP Nordic kommer som finansieringspartner tillsammans med lokala aktörer och fastighetsutvecklaren under kvällen att berätta om området som skall uppföras och hur de som är intresserade tillsammans med sina grannar kan hjälpa till att bidra genom att delfinansiera projektet och därmed bidra till den lokala utvecklingen av Vara – till en god fast ränta på ditt utlånade kapital.

 

Anmäl dig till eventet HÄR.

Du är välkommen att ta med dig en vän.

 

SBPNordic.com är en plattform som sammanför investerare/långivare och fastighetsutvecklare/låntagare under säkrade former. 

Investeringsformen i korthet:

  • Årsränta: 11%
  • Löptid: 18 månader
  • Minsta investering: 30.000 SEK
  • Typ av säkerhet/Säkerhetsstruktur bakom lån: Fastighetspant samt aktiepant.
  • Extern låneagent som företräder dig som investerare

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.