arow-left Till bloggen
utbildning

Utbildningskvällar med SBP Nordic

Vi har sedan vi startat skrivit om att vårt mål är att ”utbilda crowden”.
Denna veckan har vi haft våra första utbildningskvällar på kontoret.
Intresset har varit stort och vi vill tacka alla som kommit.

När vi tittar på olika investeringsformer och hur man väljer att investera i dem inser vi snabbt vilket behov av kunskap det finns.
När vi sedan pratar med våra medlemmar bekräftar det vad vi trodde. Det finns ett stort intresse men man vet inte vart man skall vända sig. Att veta vad man investerar i och hur det fungerar skall inte vara ett privilegie för några få, det skall vara en allmän rätt. Du bör aldrig investera i något du absolut inte förstår.

Vi lägger ned mycket tid på att göra vårt material mer förklarande och utgår från att den som läser inte på förhand vet exakt vad allt innebär. Vi försöker skapa ett utbildande material.

Tack vare att vi är helt digitala kan vi erbjuda investeringar helt utan avgifter. Men vi ser också behovet av kunskap och försiktigheten bland intresserade att kontakta oss och ställa frågor i digital form. Därför tar vi oss ett steg närmare våra medlemmar och erbjuder kostnadsfria utbildningstillfällen på vårt kontor mitt i Göteborg i ett försök att ändra på detta.

Vi träffas, diskuterar och vrider och vänder på konceptet crowdlending. Vad är det, hur funkar det, är det något för mig? Hur säkert är det egentligen? Hur kan avkastningen vara så hög? Ta med dig de frågor du brinner för och ställ dem direkt till oss på plats.Nu vet vi hur stort intresset är då vi haft fullt på kontoret på kvällarna denna första vecka.

Vi vill tacka alla som kom och hade trevligt tillsammans med oss. Alla var överens om att när de gick hade de bättre koll på vad vi gör och vad crowdlending innebär.

Har du inte redan varit hos oss så är du varmt välkommen att boka upp dig på en av våra kvällar.
Följ länken nedan för att komma till anmälningsformuläret och spendera en kväll med oss du också.

Följ länken för att anmäla dig till en av våra utbildningskvällar under kommande vecka.

Rekommenderat

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.