arow-left Till bloggen
bernard-hermant-609086-unsplash_2-cropped

Därför använder vi tredjepartsgranskning

Varför använder vi oss av en tredjepartsgranskare?

Frågan är, hur duktig är du på att analysera ett fastighetsprojekt?
Vet du hur du gör en hållbarhetskalkyl på projektet, bedömer marken, området mm?

Vi får in projekt där vi får se det mesta, försurad mark p.g.a. en 20 år gammal händelse. Kalkyler som inte håller eller som har för låga marginaler. Vi har en rigorös granskningsprocess som alla projekt måste genomgå innan vi godkänner dem för publicering. Detta har vi ett helt team som gör på heltid.

Har du den tiden? Har du lust att lägga dina sparpengar på något som kanske inte håller i slutändan? Oftast inte och det är också svaret på varför vi använder oss av tredjepartsgranskare vars enda jobb är att slå hål på de projekt vi får presenterat för oss. För precis som du så vill vi tro på projektet men deras jobb är precis tvärtom, de letar fel. Det handlar om allt från att gå igenom gamla handlingar från tidigare projekt i närheten till platsbesök. De skapar sedan en rapport som du som långivare får ta del av innan du beslutar om du skall investera i projektet. Vi anser att detta är ett underlag du som långivare behöver för att kunna fatta så säkra beslut som möjligt om var du skall välja att investera dina sparade pengar.

I många delar av världen är denna typ av rapporter en självklarhet före en investering i fastigheter genomförs. Vi vill vara först ut på den Nordiska marknaden med denna typ av rapporter för våra medlemmars säkerhet. Vi anser att det är lika viktigt för dig som skall investera 50,000 SEK i ett projekt som den som skall köpa en fastighet helt själv.

I slutändan handlar det om att du som medlem skall ha ett bra underlag för att fatta dina beslut. Du skall inte behöva lyssna på en fastighetsägare eller oss där båda parter har något att tjäna på att du gillar projekten.

Lycka till med dina framtida investeringar och glöm inte att vara kritisk.
Gratis E-bok Vägen till din första fastighetsinvestering Gå till e-bok

Rekommenderat

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.