SBP Nordic academy

SBP Nordic Academy är en webbaserad utbildning där du kan lära dig mer kring allt från crowdfunding till fastigheter och finansiering.

Genom att göra utbildningen får du mer kunskap och verktyg som kan underlätta för att skapa dig en god uppfattning om fastighetsinvesteringar och de projekt som presenteras på plattformen. Vår målsättning är att kunna bidra med verktyg för att du som medlem skall kunna fatta mer välgrundade investeringsbeslut när det gäller fastighetsinvesteringar. Vid slutförd utbildning  belönas du med ett diplom som bevis på genomförd utbildning.

När du kommer till SBP Nordic Academy skapar du ett nytt utbildningskonto specifikt för SBP Nordic Academy eller loggar in via sociala medier.

  1. Klicka på länken för att komma till e-learningverktyget
  2. Skapa ett personligt inlogg som ger dig åtkomst till utbildningen
  3. Påbörja din utbildning

Utbildningen består av sju steg. Du kan lämna SBP Academy när du vill och återkomma när det passar dig, allting sparas automatiskt.

Utbildningen är kostnadsfri, men du måste ha ett medlemskap hos SBP Nordic för att kunna gå den. Om du inte redan är medlem kan bli det kostnadsfritt och lära dig mer om fastighetsinvesteringar och crowdlending. 

 

account

Registrera dig

Registrera dig här för att ta del av all information.

Att bli medlem är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Är du redan medlem men inte har valt ett lösenord kan du göra det genom att följa länken i mailet vi skickade ut första gången du exempelvis laddade ned vår e-bok eller registrerade dig.

Har du inte kvar mailet så kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du redan medlem logga in här.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.